Vila Opera este o locatie noua in centrul orasului Oradea, intr-o zona linistita si usor accesibila indiferent de itinerariul stabilit. Este amplasata in imediata apropiere a E60 (strada paralela), vis-a-vis de fosta cladire a Camerei de Comert si Industrie Bihor.

Cladirea, considerata patrimoniu, a fost renovata si imbunatatita la standardele unui spatiu de cazare si servicii de trei stele.

Cazandu va la Opera veti simti ca sunteti intre prieteni . Va vom pune la dispozitie harta turistica si  detalii cu ceea ce merita vazut in Oradea. Si, cu siguranta, sunt multe obiective.

Cazare "cu drag" Oradea – Vila Opera, cladire de patrimoniu

Oradea, numita si Oradea Mare, resedinta judetului Bihor este situata in apropierea granitei cu Ungaria. Aceasta apropriere catre vest si conexinea cu Ungaria a facut din acest loc un oras cu o istorie culturala si artistica, un oras care se poate mandri cu patrimoniu arhitectural, care este descoperit si astazi. O data cu turismul european, din ce in ce mai multi turisti straini dar si locali descopera frumusetile acestui oras de granita care a avut o istorie stralucita inca din Evul Mediu.

Cazare "cu drag" Oradea. Orasul are la baza cetatea medievala a Oradiei care adapostea un observator astronomic, scoala, biserici si muzee. Pe langa patrimoniul arhitectural si istoric, locul are frumuseti naturale precum Baile Felix si 1 Mai aflate la 8 si 4 Km de oras. Apele termale sunt recunoscute international pentru efectele lor curative.

Situată la aproximativ 5 minute cu mașina de atracții, cum ar fi Grădina Zoologică Oradea, acest hotel se află la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Oradea. Această proprietate oferă iubitorilor de istorie apropierea de Palatul Baroc din Oradea (1.3 km) și de Cetatea Oradea (1.7 km). Zona este cunoscută pentru locurile de învățământ, precum Universitatea din Oradea, situate la la 10 minute cu mașina de acest hotel din Oradea.

 Opera Hotel se află la 7 minute de mers pe jos de Palatul Rimanóczy, la câteva minute cu mașina de stația de autobuz Magazinul Crisul.

Oradea are o lista lunga de obiective turistice care merita vizitate si explorate. Daca stati mai mult de 2 zile in oras se merita sa vizitati cateva dintre ele.

Cazare "cu drag" Oradea – amplasare centrala, acces facil

Palatul episcopal romano-catolic sau Muzeul Tarii Crisurilor a fost contruit intre 1762 si 1777 dupa planurile lui Franz Anton Hillbrant, in stil baroc. Palatul are 100 de camere si a avut ca oaspeti si pe imparateasa Maria Tereza si imparatul Josif II al Austriei. In 1971 in cadrul palatului s-a deschis Muzeul Tarii Crisurilor.

Cazare "cu drag" Oradea – servicii excelente, conditii superioare

Primaria Oradea a fost construita intre 1902 si 1903 in locul vechii Episcopii romano-catolice. Proiectul a fost realizat de catre Rimanoczy Kalman. Cladirea are pe partea dinspre Crisul Repede un turn inalt de 50 de metri cu un ceas vechi de 100 de ani care inca functioneaza.
Oradea are si o serie de palate, care treptat ajung sa isi regaseasca gloria dupa restaurare desi ani grei ai istoriei au trecut peste ale lor ziduri. Palatul Poinar este unul dintre acestea. Construit intre 1910-1911 dupa planul lui Sztarill Ferencz, aceasta frumoasa cladire cu doua etaje gazduieste in prezent magazine.

Daca va ganditi la o cazare "cu drag" in Oradea si doriti sa puneti acest oras pitoresc pe lista voastra de obiective turistice pentru anul acesta sau cel viitor, trebuie sa luati in calcul si o modalitate de cazare ieftina si calitativa pentru a petrece o vacanta placuta.

Vila Opera din Oradea este situata intr-o zona linistita si usor accesibila pentru turisti. Este amplasata intr-o locatie noua in centrul orasului peste drum de camera de Comert si industrie Bihor. Pentru cei care veniti cu masina, este important de stiut ca Vila Opera este amplasata in apropierea drumului european E60. In incinta acesti vile veti simti cum modernul se imbina cu frumusetea arhitecturii baroc. Vila Opera se situeaza intr-o cladire de patrimoniu, perfect renovata si echipata cu toate facilitatile specifice unei cazari de trei stele.

Locul dispune de 12 camere de tip single, matrimoniale sau apartamente toate dotate cu minibar, conexiune la internet, televiziune si telefon international. Aici puteti servi si micul dejun.

Avantajele cazarii la Vila Opera din Oradea sunt locatia, amplasarea, calitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile. De exemplu, o camera single are pretul de 190 Ron pe noapte iar un apartament costa 340 ron pe noapte. Rezervarile se pot face direct de pe site-ul vilei Opera si tot acolo puteti afla mai multe detalii despre amplasare si contact.

Astfel, avand o cazare "cu drag" Oradea puteti vizita linistiti restul obiectivelor turistice din oras si poate aveti timp sa trece si pe la Baile Felix pentru o zi de relaxare.